Biermerk Bud light zorgt er voor dat er ook een koelkast kan worden toegevoegd aan “the internet of things*” Een slimme koelkast die je waarschuwt als het bier op raakt en ervoor zorgt dat je bier de perfecte temperatuur heeft. En als iemand waagt een blikje aan te raken dan krijg je natuurlijk direct een alarm op je mobiel. Dus als je bier je echt lief is dan moet je toch zo’n slimme koelkast in huis hebben!

Hoe werkt dat nou?

De Bud-E Fridge van Bud Light is connected met een app op je mobiel. Op deze app kun je dus je biertjes en je koelkast in de gaten houden. Verder kun je voetbalwedstrijden instellen zodat je app aangeeft of je nog biertjes moet gaan halen. Natuurlijk kun je via de app ook online bier bestellen en thuis laten bezorgen. De slimme koelkast geeft aan hoelang het duurt voordat je biertjes op temperatuur zijn dus zo kunnen voetbal fans zich tot in de puntjes voorbereiden op de voetbalwedstrijden.

Afwachten

Helaas is de Bud-E Fridge exclusief in bepaalde delen van Amerika verkrijgbaar. En hier in Nederland word naar mijn weten Bud Light niet standaard in de supermarkten verkocht dus wij zullen moeten afwachten of een van de Nederlandse biermerken de Bud-E fridge in de armen neemt.

https://www.youtube.com/watch?v=8qAjnwBlAlM

*The internet of things
Het internet der dingen refereert aan de situatie dat door mensen bediende computers in de minderheid zullen zijn op het internet. De meerderheid van de internetgebruikers zal in deze visie bestaan uit semi-intelligente apparaten, zogenaamde “Embedded system” Alledaagse voorwerpen worden hierdoor een entiteit op het internet, die kan communiceren met personen en met andere objecten, en die op grond hiervan autonome beslissingen kan nemen.